Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. feta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, de pasta tova crua, madurat en salmorra durant un període de quinze a trenta dies, amb gust salat i lleugerament agre, originari de Grècia. [...]
2. nap xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nap aplanat, d'uns quinze a vint centímetres de diàmetre, de color blanc i amb la pell fresca i suau. [...]
3. feta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, de pasta tova, madurat en salmorra durant un període de quinze a trenta dies, amb gust salat i lleugerament agre, originari de Grècia. [...]